På hotellet finns fyrtiosex rum med badrum. Hotellets prislista visas nedan. Kom ihåg att titta efter specialpriser när du kontrollerar tillgången via vår bokning online. Våra Superior-rum i den ursprungliga byggnaden har tidsenliga inslag som takbjälkar, träpaneler och öppna spisar. Rummen i The Tap och gamla Wood Mill har en modernare stil. Vissa rum har utsikt över den vackra inhägnade trädgården medan andra har utsikt över St Dunstan's Street, North Street, floden Stour och Westgate Tower.
 • Enkelrum

  Enkelrum

  Våra enkelrum har enkelsäng och badrum med dusch, hårtork, vattenkokare för te och kaffe, byxpress samt tv. Klicka här för ett urval av bilder och rumsbeskrivningar.

 • Standardrum

  Standardrum

  Våra vanliga dubbel- och twinrum är kompaktare än våra superior- och familjerum, men har trots det badrum med dusch, och på rummen finns hårtork, vattenkokare för te och kaffe, byxpress samt tv. Klicka här för ett urval av bilder och rumsbeskrivningar.

 • Familjerum

  Familjerum

  Våra familjerum är större än våra vanliga dubbel- och twinrum och har plats för 2 vuxna samt 2 barn. Vi står gärna till tjänst med barnsäng om ni meddelar oss i förväg. På alla rum finns hårtork, vattenkokare för te och kaffe, byxpress samt tv. Klicka här för ett urval av bilder och rumsbeskrivningar.

 • Superior-rum

  Superior-rum

  Våra Superior-rum ligger i den ursprungliga delen av hotellet och har himmelssäng, träpaneler, öppen spis och takbjälkar. På alla rum finns hårtork, vattenkokare för te och kaffe, byxpress samt tv. Klicka här för ett urval av bilder och rumsbeskrivningar.

 • Ring +44 (0) 1227 462138eller e-posta stay@thefalstaffincanterbury.com om du vill göra en bokning. Du kan även boka online.


  Vi på The Falstaff ser fram emot att få välkomna er i Canterbury!