Sign up for news and special offers
Facebook
Twitter


The Falstaff Hotel har varit känt för sin gästfrihet i Canterbury i mer än 600 år. Hotellet är ett traditionellt värdshus från 1400-talet som är genomsyrat av historia. Under åren har hotellet utvidgats genom ombyggnaden av närliggande Wood Mill och en före detta pub, The Tap.

Hotellet ligger bara några få steg från Westgate Towers och inom bekvämt gångavstånd från stadskärnan i Canterbury med allt som den kan erbjuda, bland annat den världsberömda normandiska katedralen (som utnämnts till ett världsarv), slottet, museer, butiker och över 200 restauranger.

Det finns fyrtiosex rum med badrum samt ett sällskapsrum med takbjälkar där gästerna kan koppla av efter en lång dags sightseeing. Baren leder ut till en vacker terrass där gästerna kan njuta av en drink under sommarmånaderna. Hotellet serverar lagad engelsk frukost, men inte lunch eller middag. Det finns dock ett flertal utmärkta restauranger inom gångavstånd från hotellet.

Hotellet har en privat parkering med rum för 35 bilar som gästerna kan använda gratis. Alternativt finns det en offentlig parkeringsplats på North Lane, mitt emot hotellet, som kostar 90 pence per timme under dagen (max 5 timmar) eller £1,50 över natten.