Tag ophold i et af vores seksogfyrre ensuite værelser. Hotellets offentliggjorte priser er præsenteret nedenfor - husk at tjekke vores ledige on-line booking for specielle priser. Vores luksus-soveværelser i den oprindelige ejendom omfatter tidstypiske træk som bjælker, træpaneler og pejse. I Tap værelserne og i den gamle Woodmill er soveværelserne af en mere moderne stil. Nogle værelser har udsigt til den smukke gårdhave, mens andre har udsigt til St Dunstan's Street, North Street, floden Stour og Westgate Tower.
 • Enkeltværelser

  Enkeltværelser

  Vores enkeltværelser omfatter en enkelt seng og er alle en-suite med badekar og integreret brusebad, hårtørrer, te-og kaffefaciliteter, buksepresser og tv. Klik her for et udvalg af billeder og værelsesbeskrivelser.

 • Standardværelser

  Standardværelser

  Selv om de er mere kompakte end familieværelser, er vores standard dobbelt-eller twin- værelser alle med en-suite badekar og integreret brusebad, hårtørrer, te-og kaffefaciliteter, buksepresser og tv. Klik her for et udvalg af billeder og værelsesbeskrivelser.

 • Familieværelser

  Familieværelser

  Vores familieværelser er større end vores standard dobbeltværelser eller twin-værelser, og tager højde for 2 voksne og 2 børn. Vi er glade for at tilbyde barnesenge med forudgående varsel. Alle værelser har hårtørrer, te-og kaffefaciliteter, buksepresser og tv. Klik her for et udvalg af billeder- og værelsesbeskrivelser.

 • Luksusværelser

  Luksusværelser

  Vores luksusværelser ligger i den oprindelige del af hotellet og har himmelsenge, træpaneler, pejse og bjælkelofter. Alle værelser har hårtørrer, te-og kaffefaciliteter, buksepresser og tv. Klik her for et udvalg af billeder og værelsesbeskrivelser.

 • Hvis du ønsker at foretage en reservation bedes du kontakte os på 44 (0) 1227 462138eller e-mail stay@thefalstaffincanterbury.com. Alternativt kan du booke online.


  Vi glæder os til at byde dig velkommen på The Falstaff i Canterbury.