Sign up for news and special offers
Facebook
Twitter


The Falstaff Hotel har været et fokus for gæstfrihed i Canterbury i over 600 år. En traditionel 15. århundrede coaching kro, derfor er hotellet et historisk emne. I årenes løb er hotellet blevet udvidet gennem konverteringer på en tilstødende Træmølle og en tidligere pub, The Tap.

Beliggende kun få skridt væk fra Westgate Towers, ligger hotellet inden for gåafstand af Canterbury City center, og alt hvad det har at byde på, herunder den verdensberømte Norman katedral, (udpeget som en World Heritage site) slot, museer, butikker og et udvalg af over 200 restauranter.

Der er seksogfyrre ensuite soveværelser og en strålende lounge, der tilbyder gæsterne et sted at slappe af efter en travl dag med sightseeing. Baren åbner ud mod en smuk udendørs terrasse, hvor gæsterne kan nyde en drink i sommermånederne. Hotellet tilbyder en fuldt ud tilberedt engelsk morgenmad, men ingen frokost eller middagsmad, men der er mange gode restauranter i gåafstand fra hotellet.

Der er en privat parkeringsplads på hotellet som kan rumme 35 biler, og er gratis for gæsterne. Alternativt er der en offentlig parkeringsplads på North Lane overfor hotellet, hvor der opkræves 90p per time i løbet af dagen (højst 5 timer) eller £ 1,50 natten over.